TFSE–UNI Győr-SZESE 63–55 (18–15, 21–9, 11–14, 13–17)

Győr, egyetemi csarnok, MEFOB négyes döntő, női mérkőzés, elődöntő, 150 néző. V.: Varga-Záray, Rózsavölgyi, Gruber.

UNI Győr-SZESE: ROZMÁN 14, BAFFY 13/3, Horváth D., Horváth K., NAGY R. 12. Cs.: Bánszegi 6, Perl 8/6, Szűts 2. Edző: dr. Barthalos István.

Szoros első negyed után a TFSE lépett el, a nagyszünetben 15 pont volt az előnyünk. A fordulás után nagy hajrába kezdett a hazai pályán játszó UNI Győr-SZESE, mely 55–55-nél utolérte ellenfelét, de a végjátékban a évek óta veretlen TF csapata volt a higgadtabb, így bejutott a ma 15 órakor kezdődő döntőbe. A győriek ma 10 órakor a bronzéremért játszhatnak.

Dr. Barthalos István: – Nagyon büszke vagyok a lányokra. Bár a vereség miatt és mert így a döntő elúszott, kicsit szomorú is vagyok, de ilyen tartással, az utolsó pillanatig fel nem adva a mérkőzést ki lehet kapni. Horváth Krisztina második percben történt sérülése nemcsak a csapatot zavarta meg, hanem engem is. A vereség egyik fő oka, hogy a második negyedet nagy különbséggel veszítettük el, a másik, hogy nagyon rosszul dobtuk a büntetőket, a harmadik pedig az, hogy a végjátékban Benke Sára eldöntötte a mérkőzést.