Szerdán 17 órakor a Cegléd csapatát fogadjuk az egyetemi csarnokban. Vezetőedzőnk, Iványi Dalma előbb még pár szóban a szombati, diósgyőri mérkőzésre tért ki: „Jól játszottunk a DVTK otthonában, főleg a második félidőben kosárlabdáztunk azzal az agresszivitással, lendülettel, ahogyan szeretnénk mindig.”

Ezt szeretné folytatni a csapat a Cegléd ellen is.

„Ha ezeket a dolgokat át tudjuk menteni a Cegléd ellen, akkor győzhetünk. Jó meccsre számítok egy nagyon jó csapat ellen, hiszen a ceglédieknél a négy erős külföldi mellett a magyar játékosok is komoly játékerőt képviselnek. Fontos, hogy ne engedjük a saját ritmusukban játszani ellenfelünket, a mi akaratunkat kényszerítsük rájuk. Ha gyors tempót tudunk diktálni, agresszíven védekezünk egyénileg és csapatszinten is, akkor lehet esélyünk. Két napunk volt, hogy felkészüljünk a találkozóra” – folytatta Iványi Dalma, aki mindenkire számíthat.

„Szerencsére nincsenek betegek, sérültek, így megfelelő rotációval léphetünk pályára. Kemény sorozatban vagyunk, ez még karácsonyig kitart, hiszen ezzel együtt három mérkőzésünk van még addig. Ha az eddigi munkát folytatjuk, akkor szép ajándékot tudunk jelképesen a karácsonyfa alá tenni” – mondta végezetül vezetőedzőnk.