Iványi Dalma, csapatunk vezetőedzője először még a négy közé jutásról beszélt: "Örülök, hogy a négybe jutottunk, amiért azért meg kellett küzdeni, noha két simának tűnő mérkőzést játszottunk a TFSE-vel. Büszke vagyok a lányonkra, mert motiváltak és koncentráltak voltak, de nemcsak a negyeddöntőben, hanem az egész szezont így dolgozták végig. Ezzel sikerült megkoronáznunk az éves munkát, ám nem szeretnénk itt megállni, nem dőlünk hátra, hanem teljes gőzzel nekimegyünk a Szekszárdnak".

Az ellenféllel kapcsolatban úgy fogalmazott Iványi Dalma, hogy hiába van nálunk a hazai pálya előnye, azért ők számítanak esélyesebbnek.

"Tapasztalt együttes, mély rotációval, ráadásul a rájátszásra egy extraklasszissal bővült a keret Bonner személyében. Rengeteg variációs lehetősége van Djokic Zeljko kollégámnak, de mi is tudunk többféle szerkezetben játszani, és amennyiben fizikálisan fel tudjuk venni ellenfelünkkel a versenyt, valamint száz százalékkal küzdünk, akkor bármi lehet a végkimenetele a párharcnak. Érdekes csata lesz, nagy küzdelmet várok. Azt gondolom, játékosaim  jó állapotban vannak, érződik rajtuk, hogy egy nagy kő esett a vállukról, azzal, hogy a négy közé bejutottak, ez magabiztosságot ad, illetve nem tette őket jóllakottá, éhesek a még nagyobb sikerre. Ehhez azonban elsősorban csapatként kell extrát nyújtanunk, illetve meg kell találni azt a három-négy játékost, aki egyénileg is pluszt tud hozzátenni a játékhoz" – fogalmazott Iványi Dalma.