Mozgalmasan telik a nyara Bach Boglárkának, aki a sikeres bajnoki szezont követően nem sokat pihent, ugyanis a 3x3-as válogatottal már április végén megkezdte a felkészülés.

 

„Egész nyáron, egészen szeptember közepéig tart a szezon, én eddig pár tornán vettem részt – kezdte Bogi. – Május végén volt egy felkészülési verseny Bécsben, amelyiken játszottam, a vb-re és az Eb-selejtezőre ugyanakkor nem utaztam. Ekkor volt egy kis pihenőm, amit kihasználtunk párommal, és egy hétre elutaztunk Korfura nyaralni. A folytatásban az Európa Játékokon vettünk részt Krakkóban, ahol sajnos nem jutottunk tovább a csoportból. Ez elég nagy csalódás volt számunkra, szerettünk volna ott jól szerepelni.”

 

Ezt követően kezdődtek meg a Women’s Series-tornák, ezekből kettő is lement már Bach Bogival a pályán: a Győr néven futó privát csapattal az izraeli Netanyában és a svájc Fribourgban szerepelt, mindkét állomáson a negyeddöntő volt a végállomás Bogiék számára. A folytatásban Koszovóba utaznak a lányok, majd Franciaország és Kanada következik, és még utána is sok torna vár a csapatokra. A koszovói tornán egyébként részt vesz majd a csapattal Hegedűs Janka is! 

 

„Szeptember elején lesz az Európa-bajnokság, illetve a Women’s Series szuperdöntője is, oda is szeretnénk eljutni” – fogalmazott játékosunk.