Ahogy minden hónapban, úgy most is kijelölték felnőtt csapatunk és utánpótlásunk edzői március legjobb játékosait. NB1 A. csoportos felnőtt csapatunk márciusban rangadót rangadóra halmozott: egymás után kétszer játszott a Sopronnal, majd a DVTK-val harcolt a Magyar Kupa bronzért, valamint a PEAC és a Szekszárd ellen harcolta ki az alapszakasz második helyet. A vezetőedzők döntése alapján a felnőtteknél amerikai légiósunk, Peyton Williams lett a legjobb, az utánpótlásban pedig U16-os csapatunk játékosa, Lép Izabella kapta ezt a címet.

 

Cziczás László így indokolta választását: "Gyakorlatilag egy 7 hónapig tartó másodhegedűs szerepből kellett Peytonnak előrelépnie elsőszámú ötös centerré. Nagyon megbízhatóan, nagyon szépen, csapatjátékosként dolgozva felnőtt a feladathoz és nagyban hozzásegített minket, hogy be tudjunk jutni a bajnokság legjobb négy csapata közé."

U16-os csapatunk vezetőedzője, Gálos László szerint: "Iza kiérdemelte a hónap játékosa címet, hiszen az elmúlt időszakban nagy fejlődésen ment keresztül mind mentálisan, mind fizikálisan. Rájött, hogy ha kihasználja Istentől kapott ajándékait, akkor könnyedén lehet “szörnyeteg “ a palánk alatt. Reméljük kitartása, és munkája messzire repíti majd a kosárlabda életben! Gratulálunk Iza, csak így tovább!"