A felnőttcsapatban a hónap játékosa januárban Dombai Réka lett. Fiatal játékosunk az ebben az időszakban játszott öt meccsen 12 pontot – 52 százalékos hatékonysággal –, 4,2 lepattanót, 2 labdaszerzést és 2 gólpasszt átlagolt. A VAL-értéke átlagban 15 lett. A legtöbb pontot a Szigetszentmiklósnak dobta – 18-at –, a TFSE ellen 15, a Vasas és a Szekszárd ellen 10–10, a Sopron ellen 7 pont volt a termése.

Iványi Dalma vezetőedző így értékelte játékosa teljesítményét: – Réka tavaly novemberi válogatottban való bemutatkozása óta egyre jobb teljesítménnyel viszi előre a csapatot. Januárban négy győzelemből és egy vereségből álló mérleggel végeztünk a bajnokságban, és ebből a szép sorozatból vastagon kivette a részét Dombi. Az biztos, hogy bírja a terhelést, hiszen a számokat úgy hozta, hogy közben övé volt a legtöbb játékperc is az évindító hónapban.

Schaub Larát edzője, Jakubovics Dóra dicsérte: – Lara serdülőcsapatunk oszlopos tagja, rendszeres edzéslátogatása példamutató, edzésekhez és mérkőzésekhez való hozzáállása, küzdése és harciassága, valamint a pályán mutatott játéka kiváló. Szorgalma és kitartása miatt érdemelte ki a hónap játékosa címet.