Jól kezdtünk, Raksányi triplájára alapozva 7-2-re vezettünk, de a negyed közepén rendezte sorait a vendéggárda és fordított (9-12). Nem adtuk fel, vissza is vettük a vezetést, 13-12-nél időt kértek a vendégek edzője. A szakasz hajrájában már csak spanyol pont született, szám szerint négy, így 16-13-as vendégvezetéssel zárult az első tíz perc.

A második negyedben egy percet kellett várni az első kosárra, amit az Avenida szerzett meg. Nálunk DeVaughn dobhatott két büntetőt, az első talált utat a gyűrűbe. Nem találtuk a vendégek védekezésének ellenszerét, időt is kért Milos Pavlovic (13. perc: 14-21). Nem sokkal később már tíz pont fölé nőtt a különbség (14-25). Egy újabb spanyol tripla után megint magához hívta “lányait” a győri edző, hiszen a negyed első öt perce 1-12-vel zárult. Hat és fél perc után Hruscaková duplájával lett meg az első akciókosarunk a negyedben, lezárva ezzel egy 1-21-es szakaszt (16-33). A félidő utolsó perceiben közelebb jöttünk a salamancai csapathoz (20-33). A félidőre is maradt a 13 pontos differencia (22-35). 

A fordulást követően 5-0-val kezdtek a vendégek, nálunk az első kosarat Ygueravide szerezte három perc után (24-40). A folytatásban tovább nőtt az Avenida előnye (27. perc: 28-49). Hosszabb kosárcsendet a negyed utolsó percébe fordulva Török egy triplával törte meg, majd Raksányira fújtak sportszerűtlent a játékvezetők. A zárófelvonás előtt 31-51 volt az állás.

Az utolsó negyedben Varga Zsófiáé volt az első kosár. Kicsit csökkent a hátrányunk a folytatásban (35-51). Török Ági pontozódott ki a 34. percben. Az Avenida nagyon megnyomta a következő perceket, egy 16-0-ás roham után Milos Pavlovic kért időt (35-67). A hátralévő időben már nem esett több kosár, így a vége sima vendégsiker lett.

Milos Pavlovic: – Az első olyan meccs volt a szezon kezdete óta, ami után szégyellem magam. Sajnos tíz perc jó játék után a másik három negyedben nagyon rossz felfogásban kosárlabdáztunk. Nem harcoltunk, feladtuk a meccset, ami elfogadhatatlan.

Miguel Ortega: – Azt gondolom, nagyon jól játszottunk, a védekezésünk egész meccsen működött, így szép győzelemmel zártuk le a csoportkört.

Török Ágnes: – A dobott pontjaink száma nagyon kevés, a kapottal nincs gond. Igyekszünk ebből a mérkőzésekből is tanulni, amit már a nagyon nehéznek ígérkező Csata elleni meccsen is hasznosíthatunk.