Keretünk jelentősen átalakult az új szezonra. A sok fiatal játékos mellett Iványi Dalma személyében újonc edzővel vágunk neki a bajnokságnak, ám az egykori világklasszis játékos nem teljesen kezdő, hiszen az utánpótlásban már régóta dolgozik, emellett a felnőtt és az U20-as válogatott mellett is másodedzőként tevékenykedik. A koncepcióba tökéletesen illeszkedik a személye, és a felkészülés során már meg is mutattuk, hogy milyen stílust is szeretne képviselni az együttes.

„Mindenképpen arra törekszünk, hogy harcos kosárlabdát játsszunk, olyat, amire a nézők kíváncsiak, amiért úgy gondolják, érdemes hétről hétre kilátogatni a csarnokba. Nyilván lesznek buktatók, egy dolgot semmiképpen nem szabad: türelmetlennek lenni. Azt gondolom, a két hónapos felkészülés során amit tudtunk, elvégeztük, a lelkiismeretünk tiszta lehet, ami nagyon fontos lenne, az a jó rajt” – fogalmazott a szakember, aki a TFSE-MTK-ra tért át.

„A tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata ellen nehéz megjósolni, mi vár ránk, hiszen nem tudni, kikre és milyen állapotban számíthatnak a kollégák, éppen ezért nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkozni, azt a játékot játszani, amit gyakorolunk már a kezdetek óta. Örülök, hogy a jelenlegi helyzetben nézők előtt játszhatunk, bízunk benne, minél többen kilátogatnak, és vasárnap este örömet tudunk szerezni a szurkolóinknak” – tette hozzá Iványi Dalma.