Kedden 20.30 órakor utolsó Euroliga-mérkőzésünkön a spanyolországi Salamancában, a Perfumerias Avenida otthonában lépünk pályára. Számunkra már nincs tétje a találkozónak, hiszen biztosan a csoport 8. helyén végzünk. A hazaiaknak viszont a továbbjutás bebiztosításához mindenképpen nyerniük kell. Ennek ellenére mi azon leszünk, hogy szépen és győzelemmel búcsúzzunk a sorozattól. Cziczás László vezetőedző, Ruff-Nagy Dóra és Molnár Laura mondta el véleményét az előttünk álló összecsapásról.

 

Cziczás László:Jó meccset szeretnénk játszani az Euroliga egyik szentélyében. Salamancában sem leszünk teljes csapattal, de természetesen szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy méltóképpen fejezzük be az Euroliga csoportkörét.

Ruff-Nagy Dóra:Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen ezúttal is lesz hiányzónk, de úgy szeretnénk lezárni az Euroligát, hogy játszunk egy jó meccset. Kemény, harcos összecsapásra számítok a roppant erős Avenida ellen.

Molnár Laura:Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, fizikálisan és mentálisan egyaránt. A csapat nevében mondhatom a végsőkig harcolni fogunk a pályán. Bízom benne, hogy győzelemmel búcsúzunk az Euroliga alapszakaszától.

Fotó: Rébay Viktor, Vörös Dávid