A 2022/23-as szezon rájátszásától kezdődően a Perfero olasz kávémanufaktúra magyarországi forgalmazója, a Top Bean Kft. is belépett a SERCO UNI Győr csapatának szponzorai közé. A hazánkban egyre ismertebb kávémárka, amely mindenkor a legmagasabb minőségre törekszik termékeivel, tökéletes partnerség lehetőségét látja a pályán remek teljesítményt nyújtó és egyre nagyobb népszerűségre szert tevő női kosárlabda együttessel.

 

A Perfero Caffé részéről a cég magyarországi képviselője, Kiss László a következőket mondta el az együttműködésről: „Mindenben a minőséget keressük, termékeinkkel a legmagasabb minőséget képviseljük, így adott volt, hogy a sportban is ilyen partnerséget kössünk. Örömmel támogatjuk a fejlődést és teljesítményt, hiszen minket is ez mozgat. A latin eredetű Perfero név jelentése: a kitűzött célig visz, teljesít. Így bízunk benne, hogy a nemzetközi szinten is kiválóan teljesítő UNI Győr női kosárlabdacsapata támogatásunkkal eléri a céljait, immáron közös céljainkat és a vágyott sikereket.”

 

A SERCO UNI Győr elnöke, Fűzy András is üdvözölte az új partnerség létrejöttét: „Fontos célunk, hogy minél több gazdasági területről tudjunk partnereket bevonni munkánkba, ezzel is biztosítva csapatunk és közösségeink sokszínűségét. Külön öröm számomra, hogy a kávékedvelők népes táborának mutathatunk be egy kiváló termékcsoportot. Ezáltal együtt kezdhetjük a napot egy kiváló csésze Perferoval.”

Perfero Caffè - Olasz kézműves kávékülönlegességek

 

A legjobb kávébab forrásokból, gondosan válogatva készülnek a Perfero kávékeverékek az olaszországi pörkölőüzemben. Minden egyes lépés a kávészemek kiválasztásától kezdve, a pörkölésen át a kávékeverék összeállításáig és csomagolásáig gondosan, kézzel történik – tökéletességre és a legmagasabb minőségre törekedve. A gyártáshoz használt módszerek és eszközök mindegyike hagyományos, eredeti olasz, azaz Made in Italy. Az eredmény egy igazi olasz caffè espresso. A készítés mozgatórugója a szenvedély, amelynek legfontosabb szabálya, hogy a minőségben nincs kompromisszum. Mindezt több nemzetközi díj is igazolja.

Az egyedülálló kávékeverékeket azoknak a kávéfogyasztóknak ajánljuk, akik a legmagasabb elvárásokkal rendelkeznek. A latin eredetű Perfero név jelentése: a kitűzött célig visz, teljesít...

A szimbólum a névvel együtt azt sugallja, hogy aki egy csésze illatozó Perfero kávét fogyaszt, a benne rejlő különleges ízvilág által részese lehet egy kényeztető élménynek, mely erőt és új lendületet ad a nap folytatásához. Kávézzunk együtt és vigyünk sikerre minden napot!

További információkért látogassanak el weboldalunkra: perferocaffe.hu

Fotó: Nagy Gábor