Örömmel jelentjük be szurkolóinknak, hogy Magyarország egyik legnagyobb logisztikai cége, a GLS Hungary is a SERCO UNI Győr támogató partnere a 2023/24-es szezontól kezdődően.

 

A GLS hazánk egyik legismertebb és legmegbízhatóbb logisztikai cége, amely a mindennapokban folyamatosan törekszik a minél precízebb szállításra és szolgáltatásra ugyanazzal az elkötelezettséggel, amellyel csapatunk játékosai dolgoznak minden egyes nap azon, hogy a lehető legmagasabb szinten képviseljék az országot és városunkat a kosárlabda világában.

 

A GLS Hungary-nek köszönhetően, a hamarosan üzembe kerülő webshopunkban rendelt sajátmárkás termékeket kedvező feltételekkel tudjuk majd eljuttatni a szurkolóinkhoz!

 

A GLS Hungary részéről Balázs Attila, ügyvezető igazgató a következőket mondta el az együttműködés létrejöttéről: „A SERCO UNI Győr csapatát nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte elismerik és tisztelik az elért eredményeinek köszönhetően. Úgy hisszük, hogy az együttműködésünkkel hozzájárulhatunk a klub további sikeréhez és még közelebb hozhatjuk a csapatot a szurkolóihoz, a közösséghez.”

 

Klubunk elnöke, Fűzy András így vélekedett a megállapodásról: „Mi pontosan tudjuk mennyire fontos a hétköznapok logisztikája, az egyik pontból a másikba időben történő elérés. Ennek fontosságát azonban Nálunk sokkal jobban ismeri a GLS, amely cég a saját térfelén szintén az Euroligában játszik. Köszönöm klubunk és szurkolóink nevében is az együttműködő segítséget. Reményemet fejezem ki a sikeres kapcsolatunk mellett.”

------------------------

A GLS Hungary-ról:

 

A több mint 2000 futár mellett az egy csomagirányító központból (HUB), 90 depóból és a több mint 2000 átadópontból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. Az Alsónémediben működő központ nemzetközi csomagirányítóként, a GLS kelet-európai régiójának központjaként is szolgál. Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológia alkalmazásával zajlik.