Múlt szerdán magabiztosan győztük le a ceglédi gárdát, most Monoron ismét a Pest megyei gárda lesz az ellenfelünk. Természetesen a cél az, hogy egy újabb győzelmet tegyünk be ajándék formájában szurkolóink karácsonyfája alá. Ehhez azonban elsősorban az kell, hogy az egy héttel ezelőtti meccset elfelejtsük.

"Arra hívtam fel a játékosok figyelmét, hogy még véletlenül sem abból a meccsből induljunk ki. Új találkozó kezdődik, biztosan más Cegléd lesz a pályán. Nekünk viszont ugyanúgy kell odaállni a mérkőzéshez, mint legutóbb, azaz a kezdésre nagyon oda kell figyelni. Emellett abban a ritmusban kell kosárlabdáznunk, ahogy szoktunk, illetve kulcskérdés lesz, hogy egyéni és csapatszinten kellően agresszívek leszünk-e védekezésben" – fogalmazott vezetőedzőnk, Iványi Dalma, aki amiatt is óvatos, mert a Cegléd hétvégén az utolsó negyed remeklésével simán legyőzte a Csatát.

"Ez is figyelmeztető jel, ezért sem szabad kiindulni a múlt szerdai meccsből. A már említettek mellett meg kell állítanunk az ellenfél kulcsembereit, így lesz esélyünk a győzelemre" – tette hozzá szakvezetőnk.