Majdnem két percet kellett várni az első kosárra, azt a PINKK szerezte, nálunk Dombai emelt be egy triplát, majd Papp is a félkörön kívülről talált be (4. perc: 6–4). Agresszíven védekeztünk, támadásban is kezdtük felvenni a ritmust (6. perc: 11–4). Kicsit megtört a lendület, a vendégek feljöttek egy pontra (13-12), kellett Hruscaková duplája. A negyed hajráját 20–15-ről kezdtük, mikor Hollivay szerzett két szép kosarat. Az utolsó találat a vendégeké volt (24–17).

Hruscaková kosarával kezdődött a második negyed, majd kosárra kosár volt a válasz. Egy PINKK-triplával hat pontra jött fel a vendégcsapat (14. perc: 30–24). A szakasz közepén Török kosár plusz büntetőjével először vezettünk tíz ponttal (16. perc: 35–25). Hruscaková ellen követett el sportszerűtlent Landry, ezt kihasználva növeltük előnyünket (37–25). Czank újabb hármasával már 45–28 volt a javunkra a 18. percben. A félidő vége 52–37-tel zárult.

Hollivay kezdte a pontgyártást a fordulás után, Raksányi egy triplát is beemelt (23. perc: 59–41). Hollivay negyedik hibáját gyűjtötte be. A vendégek egy 9–2-vel zárkóztak, időt is kért Merim Mehmedovic (26. perc: 61–50). Fontos pontot szerzett Hruscaková. Majd egy újabb sportszerűtlen hibát használtunk ki (67–52). Tartottuk a 12–14 pontos előnyünket, a zárófelvonás előtt viszont egy kosár plusz büntetővel feljött a PINKK 11 pontra (71–60).

A felzárkózást folytatta a baranyai alakulat, 71–66-nál nagyon kellett Hollivay duplája, de a 34. percben már csak 75–71-re vezettünk. Újabb egy perc elteltével egyenlő volt az állás (35. perc: 75–75). Időt is kért Merim Mehmedovic. Hruscaková törte meg a csendet. Hollivay egyik büntetőjét bedobta (78–75), majd blokkolt. Centerünk mindkét büntetőjét kihagyta ezúttal, Hruscaková pedig kipontozódott. Az utolsó két perc 78–77-ről kezdődött, és megint Hollivay büntetőzhetett. Most nem hibázott (80–77). Raksányi kritikus pillanatban talált be. A támadófault után Varga Zsófia két büntetőt dobott be, eldöntve ezzel a mérkőzést, melyen az első 30 perc játéka után nem tűnt úgy, hogy idegeskedni kell még. Szerencsére azért idegekkel jobban bírtuk, így fontos győzelmet arattunk.

Merim Mehmedovic: – Rég játszottunk itthon, mikor simán vezettünk, akkor is görcsösek voltunk, nem láttam felszabadultnak az arcokat. Szerencsére amikor kellett, összekapták magukat a lányok, és fontos győzelmet arattak.

Vanja Miljkovic: – Az első félidőben nem védekeztünk jól, a támadás rendben volt. A szünetben erre hívtam fel a figyelmet, ezt követően nagyot harcoltunk, de a végjátékból a hazaiak jöttek ki jobban.

Czank Tímea: – Az első három negyedben jól működött a játékunk, a külső dobások is bejöttek. A negyedik játékrészben megtört egy kicsit a lendületünk, de a végén jól használtuk ki Hollivay erényeit, és ezzel tudtunk nyerni.

Emma Stach: – Kár a végéért, nagy küzdelemben a feljavult védekezésünkkel jöttünk vissza a meccsbe, de a hajrában belehibáztunk.