Tízéves évfordulójához érkezett klubunk egyik legnagyobb tragédiája, amikor is mérkőzésre tartó buszunk személyautóval ütközött Vitnyédnél. Az ütközés során Fűzy Ákos vezetőedző és Tapodi Péter sportigazgató életét vesztette, többen pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szereztek.

 

Immáron hagyomány, hogy a baleset évfordulójához közel emlékmérkőzéssel elevenítjük fel elhunyt barátaink emlékét. Idén külföldi csapat ellen játszunk, a brit bajnok London Lions érkezik az Egyetemi sportcsarnokba jövőhéten. Az angolok selejteznek az Euroligába, éppen hazai vetélytársunk, a DVTK ellen.

 

Ahogyan az előző években megszokható volt, ezúttal is mindössze egy labda a belépő a találkozóra, amelyet a csapatok bemutatása után kell a pályára dobni. A labdákat később győri iskoláknak és óvodáknak ajánljuk fel, ezért is fontos, hogy minél több labdát hozzatok, és döntsük meg az eddigi rekordot!

 

Utánpótlásunk is emléktornát játszik, a mi mérkőzésünk utáni napon, szeptember 9-én. Az UNI Győr NKA két korosztálya is pályára lép, az U18-as együttes az Egyetemi sportcsarnokban, míg az U14-es csapat a Kiscsarnokban.

 

Felhívjuk a mérkőzésre érkező szurkolók figyelmét, hogy 8-án és 9-én a mi eseményeinkkel párhuzamban zajlik majd a Győr Rallye, amely érinti az Egyetem és a csarnokok területét is. Minden meccsre érkező szurkolót fokozott figyelemre kérünk!