A mai napon hivatalosan is bejelenthetjük, hogy Földi Attila másodedzői posztról való távozása után Léránt Gábor csatlakozik a SERCO UNI Győr csapatának stábjába.

 

Gábor Pápán kezdte edzői karrierjét 2013-ban, és egészen 2020-ig az ottani utánpótlásban vállalt szerepet. Ezután az okleveles kosárlabda szakedzői mesterfokozatot megszerezve a Debreceni Kosárlabda Akadémiára került, ahol az U20 és U23-as együttesekben dolgozott másodedzőként. Az ott töltött két év után került Győrbe, mint a NB1/B-s férfi kosárlabda együttes vezetőedzője.

 

„Tavaly is rendszeresen látogattam a női együttes mérkőzéseit, illetve már az edzői stábbal is beszéltünk arról, hogy esetleg tudnék-e edzéseket látogatni. Nagyon fontos számomra a fejlődés. Teljesen mindegy, milyen helyen, melyik csapatnál dolgozom éppen, mindig azt tartom szem előtt, hogy fejlődhessek. Most nyáron jött ez a megkeresés a stáb bővítésére. Kiváló lehetőségnek tartottam, ahogyan az sem volt mellékes, hogy a férfi csapat mellett is van a projektre időm és energiám.” – mondta el új pozíciójáról Léránt Gábor.

 

Másodedzőnk új feladatai mellett marad a férfi kosárlabda csapat vezetőedzői posztján is!

 

Gáborral a jövőhét folyamán hosszabb hangvételű bemutatkozó interjút hozunk szurkolóinknak!

Fotó: Nagy Gábor