A 2014/15-ös kiírásban a nyolcas döntőben három mérkőzés is jutott csapatunknak. Az újabb hazai rendezésű eseményen a Zalaegerszeget sikerült legyőzni (74–70), az elődöntőben viszont a diósgyőriek átrohantak csapatunkon (67–89). A bronzmérkőzés a PINKK Pécsi 424-nek sikerült jobban 58–65-ös vereség lett a vége.

 

Vezetőedzőnk, Völgyi Péter így nyilatkozott a bronzcsata után: – Ezen a meccsen sem nagyon jöttek be a távoli dobásaink, ez viszont meghatározza a mi eredményességünket. Az elején hagytuk elmenni a PINKK csapatát, és ez döntőnek bizonyult.

 

A 2015/16-os miskolci nyolcas döntőben a Szekszárdot 64–62-re legyőzve jutottunk be az elődöntőbe, ahol a Diósgyőr várt ránk, és le is győzött bennünket 71–58-ra. A bronzmérkőzésen ezúttal is a PINKK Pécsi 424-gyel találkoztunk, és 79–74-re kikaptunk.

 

Következett a 2016/17-es idény, a pécsi nyolcas döntőben először a Szekszárd jutott nekünk, 67–53-as sikerrel vettük az akadályt. A Sopron ellen ezúttal sem volt esély (59–78), de a bronzérmet nem hagytuk ott, a PEAC-Pécs elleni 71–66-ra győztünk.

Völgyi Péter értékelése: – Egymás után két bronzmeccset veszítettünk el a Magyar Kupában, így most nagyon szerettünk volna nyerni. Utolsó erőtartalékainkat mozgósítva ez sikerült.

 

A 2017/18-as szezonban a nyolcas döntőben kezdésként a Zalaegerszeget sikerült felülmúlni Sopronban (69–50). Egy napra rá ugyanott ellenben a Szekszárd hét ponttal többet dobott, vagyis a döntő elúszott (77–70). Ez azonban nem törte meg végzetesen a lendületet, hiszen Diósgyőrrel szemben rengeteg minden bejött Sandro Orlando edző játékosainak (73–58), így újabb bronzérem lett a vége.

 

Vezetőedzőnk, Sandro Orlando így értékelt: – Boldog vagyok, hogy sikerült megszereznünk a bronzérmet. Ami még fontos, hogy meccsről meccsre láttam a fejlődést a csapaton, de még idő kell, hogy úgy játsszunk, ahogyan azt igazán látni szeretném. Viszont jó úton haladunk.

 

Török Ágnes szerint: – Mindkét csapat három nap alatt a harmadik meccsét játszotta, ilyenkor elsősorban az dönt, ki tud koncentráltabb lenni. Edzőnk azt kérte, diktáljunk magas iramot. Ez az első perceket leszámítva összességében sikerült, pontosak voltunk, elég jól védekeztünk, így megérdemeltük ezt a győzelmet.

A 2018/19-es Magyar Kupának ismét a győri egyetemi csarnok adott otthont, de nem tartott sokáig a szereplésünk: a negyeddöntőben a Sopron Basket 69–55-re győzött, így számunkra hamar véget ért a küzdelem. 

 

A 2019/20-as kiírásban Pécsett némi meglepetésre a Zalaegerszeg győzött (77–76). Ezt a rendezvényt még meg lehetett tartani, a bajnoki folytatást azonban törölték a koronavírus-járvány miatt.

 

A covid a 2020/21-es sorozatra is hatással volt. A megszokott háromnapos nyolcas döntő helyett két naponta játszottak a csapatok a fővárosban. Nekünk csak a negyeddöntő jutott, a Diósgyőr ugyanis három ponttal felülmúlt bennünket (71–74).

 

A 2021/22-es MK sem sikerült fényesen, Miskolcon az NKA Universitas PEAC ellen sokáig hátrányban voltunk, de az utolsó negyedben sikerült fordítani, viszont egy távoli hármas a vereségünket okozta (60–62), jöhetett is haza a csapat.

 

A 2022/23-as Magyar Kupa lebonyolításának rendszerét a sportági szövetség megváltoztatta. Ennek okán a negyeddöntőt korábban játszották le a csapatok, és a négy győztes vívta a négyes döntőt. Csapatunk a Vasas Akadémia sima legyőzésével kvalifikálta magát (96–65). A soproni végjátékban a házigazdák ellen nem volt esélyünk (87–68), ráadásul Beatrice Mompremiert is elveszítettük. Másnap a Diósgyőr jobban bírta erővel, illetve mentálisan is, és a vártnál simábban, 74–51-re győzött. Maradt a negyedik helyezés, érem nélkül, de legalább több év után ismét három mérkőzést játszottunk a sorozatban.