A sérült Hruscaková nélkül állt fel az UNI Győr. Az első negyedben szinte végig fej fej mellett haladt a két csapat, egyik sem tudott egy-két pontnál nagyobb különbséget kialakítani. Egészen a hajráig, ekkor Török sikeres középtávolijával, valamint Raksányi két büntetőjével öt ponttal ellépett a vendéggárda. A második tíz perc elején tovább nőtt a zöld-fehér előny (25–32), de egy 6–0-val a hazaiak felzárkóztak, sőt, lendületben is maradtak, így a félidőre kilencpontos előnyre tettek szert (43–34).

A második félidőt nagyobb lendülettel kezdték a győriek, fel is zárkóztak négy pontra (25. perc: 49–45), de egy 5–0-s hazai rohammal visszaállt a szünetbeli különbség (54–45). Időt is kért Merim Mehmedovic. Megint jött egy felzárkózás győri részről, de a BEAC-nak megint volt erre válasza (58–49). A szakasz véghajrájában az UNI Győr mutatott be egy 6–0-s rohamot, ezzel nyílttá tette a mérkőzést (61–57). A zárószakaszt Török triplája vezette fel, majd a 33. percben Papp büntetőivel egyenlítettek a vendégek, majd a vezetést is átvették (64–65). A hazaiak két triplával válaszoltak, így megint elléptek öt ponttal (70–65). Papp hármasa nagyon kellett. Izgalmas végjátékban kevesebb mint egy perc volt hátra, Merim Mehmedovic időkérése után viszont már nem esett kosár, így újabb fájó vereséget szenvedett az UNI Győr MÉLY-ÚT.

Merim Mehmedovic: – Sok mindennel készültünk, abból többet meg is valósítottunk, de olyanok is voltak, amelyeket sajnos nem, és ez döntőnek bizonyult. A hajrában sok támadást kivédekeztünk, sok labdát szereztünk, kezünkben volt a fordítás esélye, de de nem tudtunk ezekkel élni.