UNI Győr MÉLY-ÚT–KP Brno 69–50 (19–19, 13–13, 26–6, 11–12)

Győr, felkészülési mérkőzés, 100 néző. V.: Tőzsér, Hervay, Horváth Cs.

UNI Győr: Ygueravide 11/3, Baffy, Czank 4, Hruscaková 14/3, Barnai 9. Cs.: DeVaughn 6, Papp 9/6, Török Á. 12/6, Mansaré 4. Edző: Milos Pavlovic.

Erősen tartalékosan állt fel csapatunk, hiszen Raksányi eleve műtét után lábadozik, betegség miatt Dombai, Révész, Dúl, Varga Zs. és Kéita sem tudott játszani, utóbbi kettőt annyira ledöntötte a láz a lábáról, hogy a meccsre sem tudtak kijönni.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, hol egyik, hol másik csapat vezetett pár ponttal. A félidőben döntetlen volt az állás, majd a harmadik negyed első felét nagyon megnyomtuk, a csehek majdnem öt perc után dobtak újra kosarat. Ebben a tíz percben húsz pontra nőtt az előnyünk, melyet a szűk rotáció ellenére – Baffyt is elveszítettük, neki a könyöke sérült meg, be is ment a kórházba röntgenre – végig tartani tudtunk.

Időközben megvan Baffy Fanni röntgeneredménye: törés nincs, de a könyökízületben sérült egy szalag. Hogy mennyire, azt a CT-vizsgálat mutatja ki. Jelenleg felkötve pihenteti a sérült karját.