Szekszárd–UNI Győr MÉLY-ÚT 74–68 (13–16, 22–19, 19–15, 20–18)

Szekszárd, Sió-kupa, 2. forduló.

UNI Győr: Kiesel 17/3, Dubei 22/12, Dombai 3/3, Török Á. 3/3, Lass 4. Cs.: Révész, Baffy, Mansaré, Weninger 9/3, Kéita 2, Barnai 8. Edző: Iványi Dalma.

Az első félidő végig kiegyenlített csatát hozott, csapatunk végig tartotta a lépést a Szekszárddal, sőt, többször vezetett s. A nagyszünetben fej fej mellett állt a két csapat. A második félidőben kisebb lépéselőnybe kerültek a hazaiak, a negyedik negyed elején nagyobb előnyre tettek szert (70–59), de nem adtuk fel egy pillanatra sem, visszajönni azonban már nem tudtunk jönni. Ennek ellenére nem lehettünk elégedetlenek a meccs végén.

Iványi Dalma így értékelte az első két mérkőzést: – Két nagyon hasznos meccset játszottunk két különböző stílusú csapat ellen. Azt gondolom, jól haladunk, látszik, miben léptünk előre, de körvonalazódnak a hibák is. A PEAC elleni győzelemnek azért örülök, mert nem olyan jó játékkal értük el. A Szekszárd ellen pedig azért voltam elégedett, mert nagy csatát vívtunk velük, jó ritmusban kosaraztunk, nagyrészt megvalósítottuk azokat a taktikai elemeket, amit előzetesen elterveztünk. Speciális feladatokat is kaptak a játékosok, azokat is jól oldották meg. Egységes csapatként harcoltunk, mindenki odatette magát. Azt gondolom, jó úton járunk.