Vasárnap 18 órakor már pályára is lép csapatunk: Szigetszentmiklóson az újonc BKG Príma lesz az ellenfelünk.

Vezetőedzőnk, Iványi Dalma így várja a találkozót: „Az utolsó meccsünk után még hétfőn és kedden egyéni jellegű képzések voltak, majd a karácsonyra pihenőt kaptak a lányok. Azt gondolom az az öt-hat nap jól is jött nekik, kikapcsolódtak, feltöltődtek, de hétfőtől már ismét dolgozunk, hiszen kemény lesz az év első hete, hat nap alatt három mérkőzést játszunk. Fontos lesz, hogy kezdjük az évet, milyen ritmusban tudjuk folytatni, a karácsony előtti időszakban azt gondolom, jó úton jártunk, ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk.”

Mint azt a szakember említette, három meccs is vár ránk a következő napokban, hiszen a BKG után szerdán a Vasashoz látogatunk, majd szombaton a Sopron Basket érkezik az egyetemi csarnokba.

„Mindig az aktuális meccsre és ellenfélre koncentrálunk, de tény, a két idegenbeli meccs megalapozhatja a Sopron elleni rangadót, önbizalmat adhat. Most elsőnek a BKG-t szeretnénk legyőzni, ami nem lesz könnyű, hiszen az újonc sokat fejlődött szeptemberhez képest, nagyobb önbizalommal, tudatosabban játszanak. Esélyesként lépünk pályára, de keményen kell dolgozni azért, hogy a pályán is érvényesíteni tudjuk ezt. A győzelemhez agresszívnek és fegyelmezettnek kell lenni, hogy rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre” – fogalmazott Iványi Dalma.