Október végén idegenben már legyőztük a tolnaiakat, és most is szeretnénk meglepni ellenfelünket. Vezetőedzőnk, Iványi Dalma azonban tudja, teljesen más találkozó vár tanítványaira.

„Bő két hónapja nagy bravúrt értünk el, de akkor mindegyik csapat kissé foghíjas volt. Most viszont úgy fest, teljes létszámmal és erőbedobással lép pályára mindkét fél. Nagy kérdés lesz, hogy a háromnapos mini karácsonyi szünet hogyan játszunk. Azt biztosra veszem, hogy mi nagy akarattal és harci kedvvel, labdaéhesen, felszabdultan és jó hangulatban  lépünk pályára, ahogyan az is egyértelműnek tűnik, hogy a Szekszárd keményen küzd majd azért, hogy visszavágjon a vereségért. Fontos lesz, hogy ellenfelünk agresszív védekezését elbírjuk és higgadtak tudjunk maradni. Emellett mi is agresszíven, gyorsan szeretnénk kosárlabdázni, meg kell találnunk ellenfelünk sebezhető pontjait” – kezdte a szakember, aki viccesen hozzátette, kicsit furcsa az elmúlt hetekhez képest, hogy aktuális ellenfelünkel a közelmúltban nem találkoztunk. Korábban a DVTK és a Cegléd ellen is egy-másfél hét alatt lejátszottuk a két meccsünket.

„A szekszárdiak játéka sokat nem változott, ismerjük a játékosokat, a stílusukat. Kulcsfontosságú lesz, hogy mentálisan ki bírja jobban a végét” – fogalmazott Iványi Dalma.

A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.