Vasárnap 17 órakor megkezdődik számunkra a bajnokság. Csapatunk hazai pályán a TFSE-MTK-t fogadja. Jó hír, hogy jelen állás szerint a találkozóra bejöhetnek a nézők, de néhány szigorú szabályt életbe léptetett klubunk a koronavírus-járvány miatt.

Mindenkinek, aki a csarnokba belép, kötelező a testhőmérséklet-mérés, a maszk viselése és a távolságtartásár. Utóbbit nagyban segítik a lelátón elhelyezett jól látható jelölések. A küzdőtérre senki nem léphet be a csapatok, a szakmai stábok, a klubok közvetlen vezetői és a technikai személyzet kivételével.

A VIP-vendégek beléptetése ugyanazon a kapun történik, mint a szurkolóké: a Mobilis felől a lépcsős feljárónál. A VIP számára büfé nem üzemel, de hagyományos büfé nyitva lesz.

A mérkőzésekre a jegyárak változatlanok: 1000, illetve 500 forint, a Széchenyi-egyetem hallgatói és dolgozói, valamint a Széchenyi Kosárlabda Akadémia játékosai számára ingyenes. Klubunk jelenleg bérlet árusítását nem tervezi, viszont aki a tavalyi bérletét felmutatja, jogosult a kedvezményes árú jegy megvásárlására. 

Ezúton is felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy figyelje hivatalos internetes felületeinket (honlap, Facebook, Instagram), mert bármilyen változás történik, azt ezeken a csatornákon azonnal kommunikáljuk, hiszen jelenleg ott tudjuk a leggyorsabban elérni minden kedves szurkolónkat.

Bízunk benne, a következő napokban nem történik kedvezőtlen fordulat, és vasárnap végre ismét tétmérkőzésen szoríthatunk újjáalakult csapatunknak!

Hajrá, győri lányok!