Jól zártuk az előző évet, hiszen hazai környezetben győztük le a Szekszárdot. Most az új esztendő első meccsén a papírforma alapján könnyebb feladat vár ránk.

"Szeretnénk ott folytatni, ahol tavaly abbahagytuk – kezdte vezetőedzőnk, Iványi Dalma. – Ehhez elsősorban az kell, hogy nagy ritmust diktáljunk, agresszívan védekezzünk, így az abból szerzett labdákból sok gyors kosarat tudjunk szerezni. Nem szabad engedni a PINKK-et a saját tempójában kosárlabdázni, mert akkor nagyon szépen játszanak, komoly taktikai repertoárjuk van, ráadásul felszabadultak lehetnek, nincs veszítenivalójuk. Nekünk tehát rájuk kell erőltetni az akaratunkat és a palánk alatti fölényünket is ki kell használnunk."

Bár a Szekszárd és a holnapi meccs között sok idő nem maradt, azért két nap pihenőt kapott a csapat.

"Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt az edzések, a pihenés és az ünnep között, de azt gondolom, jutott idő mindenre, a lányok tudtak egy kicsit lazítani, mindenki a maga környezetében tudott koccintani az újévre, de abban is biztos vagyok, hogy a meccsen már koncentráltak leszünk, és odateszik magukat a játékosok, hogy ugyanolyan szép győzelemmel kezdjük az évet, amilyennel az előzőt befejeztük" – tette hozzá Iványi Dalma.