Április a rájátszások miatt meglehetősen csonka lett, így márciussal összevonva újra megválasztották vezetőedzőink a hónap játékosát felnőttcsapatunknál és az utánpótlásban egyaránt.

Az UNI Győr MÉLY-ÚT áprilisban a rájátszásban versenyzett, ahol sajnos a DVTK ellen nem sikerült elődöntőbe jutni. A playoff ettől még nem állt meg, az 5–8. helyért előbb a TFSE-MTK-t, majd a Vasast győztük le, ezzel az ötödik helyen végeztünk. A hónap játékosa díj ahhoz a Dubei Debórához kerül, aki a rájátszásban a Diósgyőr elleni két meccsen 24 pontot és 16 lepattanót szerzett, míg a TFSE ellen 34 ponttal vétette észre magát. Az ötödik helyért döntő párharcban, a Vasas ellen 16 pont és 10 lepattanó állt a neve mellett.

Dubei teljesítményéről Iványi Dalma vezetőedző így vélekedett: „Debi a rájátszásban a legjobb arcát mutatta, meccsről meccsre a csapat húzóembere volt. Megérdemelten kapja a hónap legjobbja díjat.”

A Széchenyi Kosárlabda Akadémia utánpótlásából Rigó Dorina lett március-április legjobbja. A fiatal játékosunkról Jakubovics Dóra vezetőedzőt kérdeztük: „Dorina a serdülőcsapat meghatározó játékosa, aki idén már a kadett korosztályban is kipróbálhatta magát. Küzdőszelleme, harciassága nem ismer lehetetlent. Ponterős, a mérkőzéseken stabil teljesítményre képes. Akarata és nyerni akarása példaértékű.”

Gratulálunk, lányok!