Rögtön az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést (2–8), de a hazaiak felzárkóztak (7–9). Hruscaková vezérletével egy 6–0-ás rohammal megint elléptünk, s ez a különbség a szakasz végéig meg is maradt. A második tíz percet nagy koncentráltsággal, 11–2-es rohanással kezdtük (17–32), és a folytatásban is nőtt az előnyünk. A nagyszünetben több mint húszpontos vezetéssel mehetünk az öltözőbe (24–46).

A fordulást követően már majdnem harminc ponttal vezettünk (29–57), majd Czank triplája után már csak egy pont hiányzott ehhez a különbséghez (33–62). Biztosan tartottuk az előnyt, pedig Milos Pavlovic sűrűn rotálta a csapatot. A zárófelvonás előtt 69–43-ra vezettünk. Az utolsó tíz percben már nem változott a játék képe, csapatunk a kemény sorozat és a sok utazás közepette kissé fáradtabban is biztosan hozta a kötelezőt a sereghajtó PINKK otthonában.

Milos Pavlovic: – A csapat jól reagált a hétközi súlyos vereségre. Tudtam forgatni a csapatot, így azok a játékosok is sok lehetőséget kaptak, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak, míg a kulcsemberek pihenhettek. Szerencsére mindenki hozzá tudott tenni a játékhoz, s szép győzelmet arattunk, de már a következő, Salamanca elleni idegenbeli mérkőzésünkre koncentrálunk.