A visszajelzések után az MKOSZ úgy döntött, hogy a Killik László Női K&H Magyar Kupára kiírt videós nyereményjátékának határidejét február 22-én, hétfő 10 órára módosítja. Így még egy teljes hétvégétek van arra, hogy virtuálisan ott legyetek a kupadöntőn, és szurkolói kisfilmek segítsétek csapatotokat!

A részletek

A koronavírus miatt az idei Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcas döntőjét is zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül kell megrendezni. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének segítségével azonban a helyszínen buzdíthatod kedvenceidet – még ha csak virtuálisan is.

Az MKOSZ nyereményjátékot hirdet a női kosárlabda szerelmesei között, melynek keretein belül bárki beküldhet egy, legfeljebb félperces videót (.avi vagy .mp4 formátumban) a press@hunbasket.hu e-mail címre egy WeTransfer-link segítségével. Ebben a videóban üzenhettek kedvenceiteknek, vagy akár egy rövidebb szurkolást is bemutathattok – a lényeg, hogy éreztessétek velük, hogy a távolból is drukkoltok nekik, szorítotok értük.

A beküldési határidő: 2021. február 19., péntek, 12 óra.

A szövetség az összes, tartalmában megfelelő felvételt eljuttatja a csapatoknak, emellett kiválasztja klubonként a legjobb videót (összesen nyolcat), melyeket a negyeddöntők közben a helyszínen és a mindigTV GO közvetítésében is le játszanak.

A kiválasztott felvételek ezt követően egymással versenyeznek a Facebookon a kupa kezdetéig. A legtöbb like-ot kapó film lejátszásra kerül az M4 Sport döntő előtti felvezetőjében, beküldője pedig egy darab, a kedvenc csapata játékosai és vezetőedzője által aláírt labdát kap ajándékba.

A kupával kapcsolatos minden információt megtalálható az esemény hivatalos honlapján: https://nmk.hunbasket.com/

Klubunk kiegészítő játékot hirdet: aki a felhívásban szereplő üzenetet beküldi (ezeket a szövetség elküldi a csapatoknak is) részt vesz egy külön sorsoláson is, melyen egy darab csapat által aláírt mez, két darab csapat által dedikált 2021-es falinaptár, valamint három darab Play in Győr-maszk talál gazdára.