December 17-én, szombaton 17 órakor a Cegléd együttesét fogadjuk az egyetemi csarnokban. Ez a bajnoki lesz az idei utolsó hazai találkozónk az évben, ezt kihasználva pedig szeretnénk karácsonyi hangulatot varázsolni a lelátóra.

 

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek karácsonyi pulóverben a mérkőzésre, illetve a találkozó alatt a SEYU-alkamazáson keresztül küldjenek a szurkolásukról fotót. Ezek a képek megjelennek majd a kivetítőn is. A legjobb, legötletesebb képeket díjazzuk. A második és a harmadik helyezett 10 ezer forint értékű DRK-vásárlási utalványt kap, míg a győztes tesztvezetésen vehet részt a Leier Autó jóvoltából.

 

,,A meccsre érkező gyerekeket forrócsokival, teával és muffinnal várjuk. A saját nevelésű játékosainkat pedig kis ajándékkal lepjük meg karácsony alkalmából. A szurkolóinkat arra kérjük, hogy vegyenek részt a versenyünkben, és érkezzenek karácsonyi csúnya pulcsiban. Készítsenek fotót magukról a csarnokban, s a képet a magyar fejlesztésű SEYU alkalmazás segítségével töltsék fel a Facebookra. A fotó a csarnok kijelzőjén is meg fog jelenni. Az applikációval egyébként, ahogy eddig is, üzeneteket is küldhetnek a játékosoknak. A ronda pulcsi verseny győztese fődíjban részesül, amely egy tesztvezetés lesz a Leier Autó felajánlásának köszönhetően. Mindenkit biztatok rá, hogy vegyen részt a játékban” - mondta Fűzy András elnök úr.

 

Bízunk benne, hogy a csapat jó játékkal és győzelemmel gondoskodik az ünnepi hangulatról.

 

Hajrá, győri lányok!