Rövid szünet után ismét megkértük vezetőedzőinket, hogy válasszák ki, melyik játékos emelkedett ki az aktuális hónapban a bajnokságokban és edzéseken, ezzel példát mutatva társaiknak.

 

Az NB I-es és Európa-kupa-résztvevő SERCO UNI Győr csapatánál Cziczás László szerint egyértelmű volt a döntés. Január legjobbja a felnőttcsapatnál nem más, mint Dombai Réka lett.

„Lépésről lépésre halad előre az önmaga által kitűzött célok felé. Nagyon szorgalmas és alázatos az edzésmunkája, ennek eredménye pedig, hogy egyre jobban teljesít a mérkőzéseken. Igaz, hogy komoly a támadópotenciál benne, de azon is dolgozunk, hogy védekezésben is még stabilabb legyen a teljesítménye. Rengeteg munkára van még szükségünk, hogy olyan jó legyen hátul is, mint elől.”

Az UNI Győr Nemzeti Kosárlabda Akadémia U18-as vezetőedzője, Tullner Krisztián ezúttal Küllős Kírának adta január legjobbja címet!

„Sokat lépett előre a szezon eleje óta. Ez annak köszönhető, hogy rengeteg egyéni képzésen vesz részt, és bár az U18-as bajnokság szünetelt, az NB I/B-s mérkőzéseken rendszeresen szerepelt, segítve a csapat eredményességét. Munkabírása, lelkesedése és céltudatossága mindenképpen példaértékű. Csak így tovább!”

 

Gratulálunk lányok! Ügyesek voltatok!