Újabb fontos mérkőzést játszik csapatunk, az UNI Győr MÉLY-ÚT, mely a Vasas vendége lesz. A fővárosi alakulat a szezon egyik meglepetéscsapatának számít, a tavaly még Győrött edzősködő Milos Pavlovic tanítványai a bajnokság során nyerni tudtak Cegléden, legutóbb pedig a Csatát fektette két vállra. A Vasast a koronavírus alaposan megtizedelte, október 14. és december 9. között nem is tudott mérkőzést játszani.

Csapatunk kiváló formában várja az esti találkozót, immár tíz meccset számláló győzelmi sorozatban van, és ezt szeretné folytatni.

"Ehhez kemény, agresszív védekezésre lesz szükség, jobbnak kell lennünk a kizárásokban, mint Pécsen, mert ott ezzel voltak gondjaink. Azért is fontos ez, mert az ebből kapott labdákkal gyors kosarakat tudnánk szerezni. Felállt védekezés mellett türelmesen, tiszta dobóhelyzetig kell játszani. Nem lesz könnyű mérkőzés, de mindenképpen jó szájízzel szeretnénk zárni a bajnokságot a válogatott szünet előtt, emellett pedig kellő önbizalmat szerezhetünk a jövő heti Európa-kupára" – mondta vezetőedzőnk, Iványi Dalma.