Februárban a felnőtteknél Jordin Canada lett a hónap legjobbja. Amerikai irányítónk a BEAC ellen 10 pontot szerzett, 6 lepattanót gyűjtött be, emellett kiosztott 5 asszisztot és 5 szerzett labdája is volt. A PEAC elleni bajnokin a mutatója: 12 pont, 3 lepattanó, 8 gólpassz, 1 szerzett labda. A Magyar Kupa negyeddöntőben – szintén a pécsiek ellen – a 15 pontja mellett 3 lepattanó, 2 gólpassz és 1 szerzett labda került a neve mellé.

A játékos meccsről meccsre csapatunk kulcsembere, de bízunk benne, hogy a szezon hátralévő részében még tud fejlődni, és az eddiginél is jobb teljesítménnyel tud segíteni céljaink elérésben.

Az utánpótlásban az U18-as csapat játékosa, Bogdán Réka lett február legjobbja.

Edzője, Tullner Krisztián így értékelte játékosa teljesítményét: „Réka csapatunk elsőszámú irányítója, nagyon jó formában játszott az elmúlt egy hónapban. Nemcsak a dobott pontok tekintetében, hanem a többiek kiszolgálásában is remekelt. Igazi motorja a csapatnak. Sokat fejlődött az elmúlt másfél évben, ezt elsősorban saját magának köszönheti. A sportág és a csapat iránti elkötelezettsége és alázata is kiemelendő, ami miatt igazi példakép lehet a fiatalabb sportolók számára.”