Mint minden hónapban, februárban is megválasztották edzőink a hónap legjobb játékosait a felnőtt NB1-es és az utánpótlás csapatainkban. A felnőtteknél amerikai centerünk, Beatrice Mompremier lett a legjobb, míg a fiataloknál U16-os játékosunk, Smuk Abigél érdemelte ki a címet.

 

Elsőosztályú csapatunknál Cziczás László, Földi Attila és Fűzy-Antolovics Adél Beatrice Mompremiert emelte ki, főleg a fontos rangadókon mutatott egyenletes teljesítményéért.

Cziczás így indokolta választásukat: "A legfontosabb mérkőzéseken is fantasztikus teljesítményt mutatott be. Nagyon nagy stabilitást adott a csapatnak hátul mind támadásban, mind védekezésben. Lepattanózásban gyakorlatilag Európa-klasszis telesítményt nyújtott. Rendkívül hasznos csapatember volt, ezért is gondoltuk, hogy neki kell lennie a legjobbnak a februári hónapban."

Smuk Abigél nemcsak a pályán, azon kívül is kiválóan teljesített: ,,Játékosunk kitűnő bizonyítványt produkált a Bencés Gimnáziumban, emellett remekül szerepelt a mérkőzéseken is. Nagyon fontos, hogy a játékosok ne csak a pályán, hanem az iskolapadban is jó munkát végezzenek. Abi olyan energiákat mozgósított, ami csapattársait is motiválta a pályán és a pályán kívül is. Természetesen a mérkőzés az edzések "előadása" , ennek gyümölcsét pedig szépen megmutatta. Gratulálunk Abigélnek a tanulmányi és a sportteljesítménye miatt! Így tovább!"  - mondta el tanítványáról Gálos László vezetőedző.