Magyarország–Hollandia 63–68 (9–19, 14–16, 22–16, 18–17)

Amszterdam, női EB-selejtező, zárt kapuk mögött. V.: Szmiljanics (szerb), Grigioni (olasz), Piclikasz (görög).

Magyarország: Aho 2, Lelik, RAKSÁNYI 13/6, Kiss A., GOREE 16/3. Cs.: TÖRÖK 12/3, DUBEI 16/3, Barnai 4. Szövetségi kapitány: Székely Norbert.

Nem a legjobb előjelekkel indult a mérkőzés: a találkozó előtti órákban derült ki, hogy Zele Dorina tesztje pozitív lett, és hasonló sorsra jutott Székely Norbert szövetségi kapitány egyik segítője is, Cziczás László. A hollandok kezdtek jobban, a 8. percben 17–4-re vezetett a hazai csapat. A második negyed közepén 16 ponttal elhúzott az ellenfél. A szünet után tíz ponton belülre kerültek a magyarok, de ismét kapkodni kezdtünk, így tíz pontra nőtt a hátrány. A szakasz hajrájában Török triplája után éledtek újra a remények, a záró negyed közepére egy pontra fel is jöttek a mieink, sőt, Barnai büntetőivel át is vették a vezetést (55–54), de két triplára építve egy 7–0-val újra elhúztak a hollandok, és innen már nem is volt visszaút. Az EB-szerepléshez februárban Szlovákiában kellene győzni.

Játékosaink közül Dubei Debóra 27 perc alatt 16 pontig és 6 lepattanóig, Török Ágnes 27:30 perc alatt 12 pontig, 4 lepattanóig és 2 asszisztig, Barnai Judit 15:21 perc alatt 4 pontig, 2 lepattanóig és 2 asszisztig jutott. 

Székely Norbert: – Két perccel az indulás előtt derült ki, hogy Zele Dornia nem játszhat, borult a rotációs tervünk. Az első félidőben nem alkalmazkodtunk a játékvezetői felfogáshoz. Szünet után agresszívabbak lettünk. Attól függetlenül, mennyi sebből véreztünk, a lányok a szívüket-lelküket tették ki a pályára. Azért azt se feledjük: ezt a mérkőzést Magyarországon kellett volna játszani...