UNI Győr MÉLY-ÚT–ZTE 79–83 (18–27, 22–19, 14–19, 25–18)

Zalaegerszeg, Göcsej-kupa.

UNI Győr: Ygueravide 23/3, Dombai 5/3, Varga Zs. 6, Hruscaková 10, Barnai 6. Cs.: Czank 3, DeVaughn 14, Török Á., Papp 9, Mansaré, Baffy 3/3, Kéita. Edző: Milos Pavlovic.

Jobban kezdtünk (4–8), de a házigazda zalai csapat a negyed második felében jelentős előnyt szerzett. A folytatásban hullámzott a játék, bár hat pontra feljöttünk a nagyszünetre, a harmadik szakaszban 65–52 is volt a ZTE javára. A hajrára két pontra feljöttünk (76–74), de Delic triplája eldöntötte a mérkőzést. A hátralévő időben a büntetőkkel kihúzta a találkozót a hazai gárda, s megszerezte a győzelmet.

Mindez azt jelenti, hogy csapatunk egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen zárta a Göcsej-kupát, melynek legértékesebb játékosa Sandra Ygueravide lett.

Milos Pavlovic: – Hasznos tornán vagyunk túl, sokat tanultunk a meccsekből, bár kemény és fárasztó napok után vagyunk, hiszen öt nap alatt négy meccset játszottunk, ráadásul elég szokatlan időpontokban játszottunk itt. A torna második és harmadik mérkőzésén sok hibát követtünk el, a volt néhány dolog, ami nem igazán tetszett. Nagyon fontos, hogyan állunk egy mérkőzéshez, legyen szó bármilyen tétről. Igyekeztem mindenkinek megfelelő időt adni, de mindenkinek a lehető legjobban kell ezeket a játékperceket kihasználnia. A rajtig hátralévő időt okosan kell felhasználni, hogy azokat a hibákat, amelyek most kijöttek, kijavítsuk.