Május 30-án tartott sajtótájékoztatónkon ismertettük a SERCO UNI Győr 2023/24-es keretét. Ezen vált hivatalossá, hogy egykori utánpótlás játékosunk, Laura Molnárová ismét győri mezben játszhat a következő idényben.

 

Laura a 2017/18-as idényben csatlakozott először akadémiánkhoz, kölcsönben az SBK Samorin együttesétől. Külföldi útlevele miatt azonban csak a szlovák bajnoki mérkőzéseken léphetett pályára U13-as csapatunkban. 2018 júliusában nemzetközi átigazolással végleg Győrbe került, ahol 2018/19-ben két csapatban is, U14-ben és U16-ban is egyaránt lehetőséget kapott. 2019/20-as szezonban már csak az U16-os csapatot erősítette.

 

2020-ban kölcsönbe került a Soproni Darazsak akadémiájára, ahonnan most visszatér klubunk kötelékébe.

 

„Nagyon örülök, hogy a következő idényben az UNI-Győr csapatát erősíthetem. Szívemhez Győr nagyon közel áll, hiszen itt töltöttem utánpótlás éveim jelentős részét, itt nyertem első díjaimat, itt volt lehetőségem az első egyéni képzéseken részt venni, ide jártam edzeni nap, mint nap, a felvidéki Somorjáról. Eljött az idő, hogy újra visszatérjek Győrbe. Elismeréssel, örömmel tölt el, valamint megerősít a további munkában a most véget ért idényben kiemelkedő eredményeket elért kisalföldi együttes. Hozzájuk csatlakozom újra, immár felnőtt játékosként. Célom a lehető legjobb tudásom szerint erősíteni a régi-új klubomat, és természetesen tovább fejlődni, amire itt, a kiváló szakemberek révén minden feltétel adott. A kemény, precíz és lelkiismeretes munka híve vagyok, továbbra is ezt szeretném folytatni. Hajrá Győr, hajrá győri lányok!” – mondta el Laura Molnárová weboldalunknak.

 

Üdv újra nálunk, Laura!