Újabb hazai mérkőzésen lép pályára felnőttcsapatunk a bajnokságban. A hét közepén magabiztosan vertük a PINKK-et, most a PEAC ellen is szeretnénk győzelemmel folytatni sorozatunkat.

"Nem változik a célunk, bár a koronavírus továbbra sem könnyíti meg a helyzetünket, hiszen a korábbi pozitív tesztet produkáló játékosaink még mindig nem léphetnek pályára, így ugyanazzal a kerettel állunk majd fel, mint szerdán, de remélem, így is tudunk nyerni. Ehhez nagyon fontos lesz a kemény, agresszív védőmunka és a palánk alatti játék. Továbbra is alázattal kell dolgoznunk és szívvel-lélekkel játszani a pályán. A pécsiek nagyon türelmesen támadnak, így nem szabad, hogy lankadjon a koncentrációnk. A felkészülés során találkoztunk a pécsiekkel, akkor is kemény meccset vívtunk egymással, de nyilván egy tétmérkőzés mindig más, de bízom benne, hogy a mi elképzelésünk dominál majd a találkozón – fogalmazott vezetőedzőnk, Iványi Dalma.

Ábrahám Márta, a B csoportos együttes vezetődzője úgy véli, nem ők az esélyesek, de mindent megtesznek azért, hogy szoros és jó mérkőzést játsszunk a PINKK otthonában.

"Nagyon fontos, hogy azokban az alapelvekben, amire a játékunk épül, fejlődjünk a múltkori meccshezképest. Ott sajnos sem támadásban, sem védekezésben nem úgy teljesítettünk, ahogyan azt vártuk, de nekünk elsősorban tanulásra van ez a bajnokság. Nagyon fiatal a keretünk, vannak hiányóink is, a PINKK-ben viszont várhatóan az A csoportos keretből is többen visszajátszanak, így roppant erős ellenfélre számítok. Ha mi azt játszuk, amit eltervezünk, és abból, minél többet viszontlátok a pályán, elégedett leszek" – mondta Ábrahám Márta.