Több hete véget ért a szezon, de klubunkban és az akadémiában sem állt meg az élet. A legkisebbek az iskola befejezése után napközis táborban vettek részt, az idősebbek számára pedig a képzőtábotban nyílt lehetőség a gyakorlásra. Az első csapat játékosai a felnőtt és korosztályos válogatottban dolgoztak, illetve többen is főszerepet játszottak az egyetemi csapatunk történelmi első helyének megszerzésében.

 

De azok sem unatkoztak, akik vagy letudták szereplésüket, vagy nem voltak érdekeltek egyik helyen sem. Nekik kiscsoportos foglalkozásokat tartott június végéig Fűzy-Antolovics Adél és Merim Mehmedovic. Utóbbi szakembert kérdeztük az elvégzett munkáról, illetve a folytatásról.

 

„Megbeszéltük Cziczás László vezetőedzővel, hogy júniusban és júliusban is dolgozunk. Elsősorban az egyéni képzés került előtérbe, megnéztük mikben kell fejleszteni a játékosokat, milyen hiányt szükséges pótolni. Nem voltunk sokan, Ruff-Nagy Dorci, Baffy Fanni, Bach Bogi, Szabina Oroszová és Milkovics Réka edzett júniusban velünk. Azt gondolom, hasznos időszak volt. Most mindenki pihen, július második felében viszont újra edzésbe állunk, akkor már várhatóan többen leszünk, Dubei Debi, Weninger Virág, Török Ági és Varga Zsófi is becsatlakozik az előkészítő munkába. Adéllal kezdenek a lányok, én egy kicsit később csatlakozom, ráadásul mivel a juniorcsapat edzője, Tullner Krisztián az U18-as Európa-bajnokságra utazik stábtagként, az augusztusi felkészülést velem csinálják végig a juniorok, ott is lesz feladatom. Szóval mozgalmas lesz a nyár, de most fontos a pihenés, azt gondolom, ráfér mindenkire, hogy kicsit kiszakadjon a mókuskerékből” – mondta Merim Mehmedovic.