A Vasas szerezte Győrben a szezon első kosarát Murray révén, s az első negyed szinte végig szorosan alakult. A játékrész végén Dúl triplájának köszönhetően hét pontos előnyünknél mehettek a kis szünetre a csapatok. A második játékrészben elléptünk ellenfelünktől. Ygueravide triplájával már 17 ponttal is vezetettünk, de a különbség a nagyszünetre végül 12 pontra csökkent.

A második félidőt habár Török Ági duplája vezette fel, az ellene ítélt sportszerűtlen hibát követően egészen 10 pontig zárkózott a Vasas. A zárónegyedet 86–75-ről kezdték meg a felek, de a rengeteg pontatlanság és védelmi hiba megbosszulta magát. A vendégek három pontra feljöttek, s az utolsó öt percre ismét nyílttá vált a találkozó. A végjátékban aztán már nem engedtük ki kezükből a győzelmet, de a vártnál végül sokkal izgalmasabb, de jó iramú mérkőzésen szereztük meg a győzelmet.

Milos Pavlovic: – Nem volt meglepetés a szoros mérkőzés. Tudtuk, hogy a Vasas sokat erősödött. A tervezett taktikából szinte semmi nem valósult meg, nagyon gyengén védekeztünk. A magyar bajnokságban negyedenként nem kaphatnánk tizenöt pontnál többet, ez az én filozófiám. Igyekszünk kijavítani a hibákat a folytatásra. Elnézést kérünk a szurkolóinktól.

Török Ágnes: – Én is vállalom a felelősséget a csapat nevében, egyedül a győzelemnek örülhetünk a mai mérkőzés után. A taktikai utasítások betartásánál fegyelmezetlenek voltunk. Soha többet nem játszhatunk ilyen mérkőzést.

Földi Attila: – A jobb csapatok számára is nehezebb az első mérkőzés, így benne volt, hogy szorosabb lesz. Sok mindenen javítanunk kell, hogy ütőképesek tudjunk lenni. Sajnálom, hogy pont az ilyen találkozókon, amik nyerhetőek lennének nem tudunk kiállni teljes csapattal.

Tóth Orsolya: – Nagyon szoros, jó mérkőzést játszottunk a győriekkel, sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk ezt a kiélezett mérkőzést. Támadásban jól játszottunk, de a védekezésben sokat kell fejlődnünk. Dolgozunk tovább a jobb szereplésért.