Remek formában várja a Sopron Basketet csapatunk, az UNI Győr MÉLY-ÚT, mely legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, és már harmadik a tabellán.

"Bár nem mi vagyunk az esélyesek, természetesen azon leszünk, hogy nyerjünk – kezdte vezetőedzőnk, Iványi Dalma. – Fontos, hogy jó ritmusban játsszunk, elhiggyük, hogy versenybe tudunk szállni az euroligás tapasztalattal rendelkező, bármilyen összeállításban nagyon erős soproniakkal, akik könyörtelenül kihasználják az ellenfelek megingásait. Lényeges tehát, hogy a hibák számát lecsökkent-sük, és magabiztosan, százszázalékos koncentrációval, szívvel-lélekkel küzdjünk. A két új játékos a szerdai találkozó előtt egyet edzett velünk, azóta is csupán két-három edzés volt közösen, így kell egy kis idő, mire beépülnek a játékunkba. Úgy gondolom, így is szépen játszottak szerdán, látszik, mik az erősségeik, bízom benne, fokozatosan beépülve a csapatba még előbbre tudunk velük lépni."

Lesz egy hiányzónk is, csapatkapitányunk, Török Ágnes pár hétre sérülés miatt kiesett a rotációból.

"Ági még a BKG elleni találkozón sérült meg, bízunk benne, mielőtt visszatérhet a pályára, mert amúgy a kispadon ott lesz velünk, pozitív hozzáállásával a kispadról is tud segíteni a csapatnak. A szezon során egyébként már hozzászoktunk, hogy valami probléma adódik, ezt is igyekszünk orvosolni" – tette hozzá Iványi Dalma.