November 28-án a fővárosban már összecsapott a két gárda, ott mi győztünk 82–65-re. Célunk természetesen most is a győzelem megszerzése. Ehhez jó alapot adhat az elmúlt pár mérkőzés, így a szerdai, Cegléd elleni siker is.

"A ceglédiek ellen a vártnál nagyobb különbséggel tudtunk nyerni. Jó ritmusban kosárlabdáztunk, a kezdés pedig megadta az alaphangot a meccsen, melyen mindekinek lehetőséget tudtunk adni, így sikerült pihentetni a kulcsembereket a következő két meccsre. A BEAC ellen is a saját ritmusunkat játsszuk, emellett agresszív, kemény védekezés kell egyéni és csapatszinten egyaránt. Fontos, hogy kihasználjuk a belső posztokon a magassági fölényünket" – mondta vezetőedzőnk, Iványi Dalma, aki arra is kitért, hogy a játékosok fejben nagyon éretten kezelik ezt az erőltetett menetet a karácsony árnyékában.

"Profi gondolkodásúak a lányok, azt gondolom, a jó alapozással fel tudtunk készülni a sorozatterhelésre, emellett próbáljuk frissen tartani őket egy-egy szabad nappal, más programmal. Úgy látom, a lányok szeretik, hogy ennyi a mérkőzés, jól felvették a ritmust. Bízom benne, sikerekkel hangolódunk az ünnepekre" – tette hozzá Iványi Dalma.

Hír még, hogy a Szekszárd elleni bajnoki rangadó egy nappal korábbra került: a tolnaiakkal december 29-én 18 órakor találkozunk az egyetemi csarnokban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.